Dr. Sergei Barsegian voltooide zijn opleiding in onze praktijk en zal vanaf 1/9/2019 elders werkzaam zijn.


Vanaf 1/10/19 zullen Dr. Liesbeth Moons en Dr. Eline Soetens in onze praktijk werkzaam zijn als Haio (huisarts in opleiding).

Zij hebben reeds hun diploma behaald van arts en zullen nu in onze praktijk hun specialisatie tot huisarts voltooien.
Eline Soetens:

Na mijn basisopleiding geneeskunde van 6 jaar heb ik gekozen om me te verdiepen in de huisartsengeneeskunde. Dit vak spreekt me aan omwille van zijn veelzijdigheid en de sterke band tussen arts en patiënt. De opleiding tot huisarts duurt 3 jaar. Gedurende anderhalf jaar zal ik met veel enthousiasme het team van De Merode vervoegen. Dit houdt in dat ik zelfstandig consultaties zal doen. Alle patiënten zullen dagelijks besproken worden met de opleiders en bij acute vragen of twijfel kan ik altijd overleggen met één van de artsen van De Merode. Ik kijk er naar uit om hier veel bij te leren en mij verder te ontplooien tot een goede huisarts. 

Liesbeth Moons:

In Juni 2019 studeerde ik af als arts aan de UA en ik zal gedurende 1 jaar werken als huisarts-in-opleiding in huisartsenpraktijk De Merode. In mijn vrije tijd ben ik een bezige bij. Ik hou van reizen, dansen en sinds kort waag ik mij aan het squashen.

Ik kijk alvast uit naar een leuke samenwerking.